Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Last call: Netflix zoekt deelnemers voor realityserie Squid Game

Durf jij het aan?

Heb jij Squid Game ook in één ruk uitgekeken en wacht je met smart op het vervolg? Het tweede seizoen is inmiddels bevestigd door Netflix, maar er is meer: Netflix komt namelijk met een spelshow à la Squid Game en zoekt daarvoor 456 deelnemers. En, de inschrijvingen zijn nog niet gesloten!

Spelshow

Er komt een reality-spelshow gebaseerd op de populaire Zuid-Koreaanse serie. Hierbij kun je maar liefst 4,56 miljoen Amerikaanse dollar winnen. Dit is de hoogste geldprijs in de geschiedenis van reality-tv. Enne, ook jij kunt meedoen, mits je Engels spreekt.

Oproep

De show gaat Squid Game: The Challenge heten en hierin is het de bedoeling dat deelnemers proeven en uitdagingen moeten voltooien, net zoals in de serie. Eén verschilletje: deelnemers die afvallen hoeven het niet met de dood te bekopen, maar gaan alleen met lege handen naar huis. De serie bestaat uit tien afleveringen en wordt gefilmd in het Verenigd Koninkrijk. De aanmeldingen lopen al een tijdje, maar het lijkt er nu dus op dat Netflix de 456 deelnemers nog niet heeft aangetikt. Vandaar dat de streamingdienst een video heeft gemaakt met daarin een laatste oproep aan iedereen die nog twijfelt om mee te doen.

Geef je op

"Wanna play a game? It's your last chance to join", horen we iemand in de video zeggen. Er zijn al honderden deelnemers geselecteerd. "But there is still room for more", benadrukt de streamingdienst. Durf jij het aan en wil jij die 4.56 miljoen dollar winnen? Grijp dan nu je kans!

Bron: Film vandaag | Beeld: Netflix, YouTube