Meedoen aan Squid Game? Netflix maakt reality-spelshow

Enne, jij kunt meedoen!

Heb jij Squid Game ook in één ruk uitgekeken en wacht je met smart op het vervolg? Het tweede seizoen is inmiddels bevestigd door Netflix, maar dat is niet het enige nieuws dat de streamingdienst over de serie heeft. Netflix komt namelijk met een spelshow à la Squid Game en zoekt daarvoor 456 deelnemers.

Reality

Jep, dat lees je goed. Er komt een reality-spelshow gebaseerd op de populaire Zuid-Koreaanse serie. Hierbij kun je maar liefst 4,56 miljoen Amerikaanse dollar winnen. Dit is de hoogste geldprijs in de geschiedenis van reality-tv. Enne, ook jij kunt meedoen, mits je Engels spreekt.

Meedoen

De show gaat Squid Game: The Challenge heten en hierin is het de bedoeling dat deelnemers proeven en uitdagingen moeten voltooien, net zoals in de serie. Één verschilletje: deelnemers die afvallen hoeven het niet met de dood te bekopen, maar gaan alleen met lege handen naar huis. De serie bestaat uit tien afleveringen en wordt gefilmd in het Verenigd Koninkrijk. De aanmeldingen zijn inmiddels geopend.

“Fans van de dramaserie staat een fascinerende en onvoorspelbare reis te wachten terwijl onze 456 echte deelnemers door de grootste competitieserie ooit navigeren, vol spanning en verrassende wendingen, met de hoogste geldprijs ooit aan het einde van de rit”, laat Brandon Riegg van Netflix weten. Kijk je toch liever gewoon naar the original Squid Game? Het tweede seizoen komt helaas pas vanaf 2024 op Netflix. Nog even geduld dus!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Squid Game (Netflix)

Laatste nieuws