Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Goed nieuws voor fans van Justin Bieber

Wie een kaartje heeft voor een van de concerten in de Ziggo Dome, kan opgelucht ademhalen.

Z100's 2021 Jingle Ball

Fans van Justin Bieber zitten al sinds begin van deze maand in onzekerheid. De zanger liet namelijk weten dat hij voorlopig geen optredens gaat geven wegens fysieke en mentale problemen, en dus ook zijn wereldtour cancelt. Hierdoor was het onduidelijk of zijn optreden in de Ziggo Dome in januari door zouden gaan.

Ziek

Het gaat opnieuw niet zo goed met Justin. De zanger kampt met fysieke en mentale problemen als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt, waar hij eerder dit jaar aan leed. Het virus zorgde voor verlamming aan een deel van zijn gezicht, waardoor de zenuwen in zijn oor werden aangetast. Toch ging het de betere kant op met de zanger en hervatte hij zijn optredens rond eind juli dit jaar.

Herstellen

Unfortunately voor alle fans, besloot de zanger toch om rustig te herstellen, and we get that! Justin realiseerde zich na een recent optreden in Brazilië pas hoe slecht hij er eigenlijk nog aan toe was. “De uitputting overviel me”, liet hij weten op Instagram. “Ik heb tijd nodig om uit te rusten en aan te sterken." Begrijpelijk!

Toch lijkt het er nu op dat zijn optredens volgend jaar in Nederland wel gewoon doorgaan. Organisator Greenhouse Talent heeft bekendgemaakt dat de concerten op 11, 13 en 14 januari in het Ziggo Dome vooralsnog niet worden gecanceld. Alle optredens van de ster tot en met oktober zijn wel afgelast. Fingers crossed dat de zanger er snel weer bovenop komt.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.