Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Claudia en Grace onthullen of ze nog contact hebben met Harrie na Daten op het Kamp

Spreken de dames de casanova nog?

In de allernieuwste YouTubevideo van Nick Eshuis, heeft de YouTuber deze week Claudia en Grace in de auto. De twee knappe dames hebben meegedaan aan de datingshow Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw, en onthullen tijdens hun gesprek met Nick een aantal juicy details.

Finale

Meedoen aan Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw was een avontuur wat beide meiden erg leuk vonden. "Het was wel heel leuk. Ik heb het echt naar m'n zin gehad", antwoordt Claudia. De twee dames behaalden de finale, samen met mede-kandidate Rilana. Jammer genoeg voor Claudia en Grace wonnen ze het hart van Harrie nét niet, en ging Rilana er met de knappe dekhengst vandoor.

Contact

Toch is Nick wel erg nieuwsgierig of de dames nog contact hebben met Harrie. "Nee'", reageert Claudia. "Nee. Weet je, hij koos me daar niet, dan moet je me ook niet daarna nog berichten", vervolgt Grace. Als Nick vraagt of Harrie haar nog heeft bericht, laat Grace weten dat ook dat niet meer is gebeurd.

Voor de show

Toch kan Nick het niet laten om de dames nog een beetje aan de tand te voelen, en vraagt hij of de twee weten of Rilana nog contact heeft met Harrie. "Ik zou het niet weten", laat Grace weten. "Van wat ik weet, niet nee", vervolgt Grace. "Volgens mij heeft hij met niemand meer contact gehad." Oei!

Bron & beeld: YouTube (Nick Eshuis), TLC