Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wat een verschil! Love Islands Lennert showt resultaat haartransplantatie

Lennert laat zien hoe hij aan zijn mooie lokken is gekomen.

Met zijn scherpe kaaklijn, goede bos haar en afgetrainde lichaam snappen wij heel goed dat Love Islands Lennert zijn geld verdient als model. Maarre, die goede bos haar heeft Lennert niet altijd gehad. De voormalig Islander deelt op TikTok namelijk dat hij vorig jaar een haartransplantatie heeft ondergaan.

Haartransplantatie

De 24-jarige Belg timmert al heel wat jaartjes aan de weg als model, en wij snappen heel goed waarom. Met zijn abs of steel, scherpe kaaklijn en indringende ogen is Lennert absoluut een knappe verschijning. Zijn bruine lokken heeft hij echter niet geheel aan mother nature te danken, maar aan een haartransplantatie die hij vorig jaar heeft laten doen. Op TikTok laat hij de before en after zien in een video.

"You may know me from Love Island... but did you know this? I did a hair transplant a year ago", klinkt het in de video. In de caption schrijft Lennert dat het zijn leven compleet heeft veranderd. "Changed my life bigtime", aldus de Islander. Wauw!

@lennertegghe Changed my life bigtime ✨💛#hairtransplant #loveisland #hairtransformation #loveislandnl ♬ locked out of heaven sped up - xxtristanxo

Lennert stond samen met lover in de finale van Love Island en samen eindigden zij op de tweede plek. De lovebirds zijn nog altijd gelukkig met elkaar en zijn ze al druk aan het nadenken over toekomstplannen. “Als het zo blijft gaan, willen we uiteindelijk wel gaan samenwonen”, vertelde het stel onlangs nog aan Grazia.

"En we hebben besloten dat we dan in België gaan wonen”, grapte Lennert. “Nee, we hebben totaal niet besloten waar we dan willen wonen. Als we echt die plannen hebben, gaan we kijken naar wat voor voordelen Nederland ten opzichte van België heeft en andersom. Ik hoorde dat de huizen in Nederland heel duur zijn. Dat is al een minpunt voor Nederland”, stelde Lennert. Aha!

Bron & Beeld: TikTok, Love Island