Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Deze knappe man is de nieuwe Prince Charming

De opvolger van Marvin en Chris is bekend!

Waar eerder deze maand nog de nieuwe Bachelorette bekend werd gemaakt, maakt Videoland vandaag ook bekend wie de nieuwe Prince Charming wordt.

Nieuwe prins

Het is alweer even geleden sinds we naar het laatste seizoen van Prince Charming konden kijken. Maar niet getreurd, want Videoland heeft zojuist bekendgemaakt dat niemand minder dan Diego González-Clark de nieuwe handsome prince zal zijn.

"Een nieuwe goddelijke prins reist af naar Griekenland", valt er in de video te lezen. "Hier is ie dan: onze nieuwe Prince Charming! 🤴Diego’s zoektocht naar de liefde start later dit jaar. Wie kan ook niet wachten?", luidt de beschrijving. Oeh!

Nieuw avontuur

"De laatste tijd stond mijn leven op z'n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!", aldus Diego over het aanstaande avontuur. De 30-jarige hunk kun je kennen van musicals als Aladdin, Beauty and the Beast, Mamma Mia! en On Your Feet! Ook maakt hij podcasts en is hij presentator. Verder is Diego vader van een zoontje, namelijk de schattige Sem.

Seizoen één van Prince Charming ging van start met Marvin als dé prins. Hij vond de liefde in Ferdi en inmiddels zijn de twee verloofd! Seizoen twee met prince charming Chris had helaas geen happy end. Even leek er een romance te ontstaan tussen hem en Jakop, maar de twee gingen uiteindelijk als vrienden uit elkaar. Zal het Diego lukken om zijn prins op het witte paard te vinden? We'll see!

Bron & Beeld: Instagram, Videoland (Prince Charming), Jasper Suyk