Yes! Er komt een derde seizoen van Prince Charming

En je kunt je nog aanmelden!

Lees ook

Heel leuk nieuws voor Prince Charming-fans: er komt een derde seizoen van het liefdesprogramma! Enne, dat is nog niet alles. Videoland is namelijk nog op zoek naar een prins én singles die op zoek zijn naar de ware.

Seizoen drie

Videoland maakte zojuist op Instagram bekend dat er een nieuw seizoen van Prince Charming komt. Wie de prins wordt of welke kandidaten meedoen is nog onbekend, want zij moeten zich eerst nog opgeven, zo laat Videoland weten: “JAAA Prince Charming komt terug! Ben jij de nieuwe prince óf wil je juist zijn hart veroveren? Meld je dan nu aan!”

Wie zich wil aanmelden als prins of kandidaat kan dat vanaf vandaag doen via deze link. Ben jij wellicht de opvolger van Marvin en Chris?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Prince Charming

Seizoen één van Prince Charming ging van start met Marvin als dé prins. Hij vond de liefde in Ferdi en inmiddels zijn de twee verloofd! Seizoen twee met prince charming Chris had helaas geen happy end. Even leek er een romance te ontstaan tussen hem en Jakop, maar de twee gingen uiteindelijk als vrienden uit elkaar.

Laatste nieuws

Zie ook