Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fajah Lourens wordt oma: 'Super trots en dankbaar'

Babynieuws!

Fajah Lourens - Killerbody Lifestyle

Fajah Lourens heeft leuk babynieuws gedeeld op haar Instagram. De 41-jarige fitnessgoeroe wordt namelijk voor de eerste keer oma! Dochter Irem is in verwachting van haar eerste kindje.

Dochter

De 22-jarige Irem is allang geen klein meisje meer. Sterker nog: ze lijkt tegenwoordig wel een mini-versie van haar moeder. Niet alleen qua looks, ook op Instagram stapt Irem in de voetsporen van haar bekende moeder. De 22-jarige ontpopt zich steeds meer tot een ware fashionista en daar is mama Fajah maar wat trots op.

Oma

Enne, Fajah heeft nu nog meer reden om trots te zijn op haar dochter, want Irem en haar vriend zijn dus in verwachting. "Ik mag jullie met heel veel trots vertellen dat onze lieve, slimme, kleine grote geweldige meid mama wordt", schrijft Fajah bij een foto van de echo op Instagram. "Irem en Ruben, ik weet zeker dat jullie het geweldig gaan doen. Ik ben super trots en dankbaar dat ik oma wordt", aldus Fajah.

Reacties

In de comments barst het van de felicitaties. "Knaaaapste oma ooit😍tot zondag liefje ❤️", schrijft Laura Ponticorvo. En: "Ahh congrats lievie ❤️", reageert Anna Nooshin. Gefeliciteerd, Fajah en Irem!

In april werd Irem alweer 22 jaar, en daar stond Fajah op Instagram destijds even bij stil. “22 jaar geleden om 07.10 werd jij geboren. Lieve mooie sterke, slimme Irem. Van een meisje naar een vrouw”, schreef de fitnessgoeroe bij de post. “Afgelopen maand voor het eerst op jezelf en aan het begin van je leven met nog zo veel mooie kansen op je pad. Ik geniet van de groei die ik je zie maken en ben enorm trots op jou”, aldus Fajah. Aahw, lief!

Showbizz
  • PURMERLAND, 8-1-2021 , MKBM Faya Lourens met haar boek 'Killerbody Lifestyle'. Het compleet vernieuwde boek legt de focus op een gezonde lifestyle in plaats van alleen een dieet.