Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de reden dat Zac Efrons gezicht is veranderd

De plastische chirurgie was zeker niet voor de 'fun', laat de acteur weten.

'What team? Wildcats!', een nostalgische uitspraak die we binnen no-time kunnen koppelen aan de super knappe Zac Efron. Toch viel fans vorig jaar iets op aan het uiterlijk van de acteur. Het gezicht van de ex-Wildcat leek compleet verandert, waardoor vele dachten dat hij iets aan zichzelf had laten doen. Maar niets bleek minder waar...

Plastische chirurgie

We weten allemaal dat de Hollywood-wereld dé plek is voor A-listers om hier en daar wat aan hun uiterlijk te laten sleutelen. Maar toch zouden we nooit verwachten dat de one and only Zac Efron hier ook voor zou bezwijken. Tot vorig jaar, toen fans er vrijwel zeker van waren dat Efron zijn gezicht had opgevuld met kin- en kaakfillers. Toch bleek dit niet het geval te zijn.

Kaak verbrijzeld

De ex-Wildcat vertelt in een interview met Men's Health dat hij eerst helemaal niet doorhad dat er zo'n ophef over zijn gezicht was, totdat zijn moeder hem opbelde met de vraag of hij plastische chirurgie had ondergaan. En ja, dit was ook zo, maarre zeker niet voor de 'fun', zo liet hij weten.

De knappe acteur had namelijk tijdens een val zijn gehele kaak verbrijzeld. Ouch! Hij legde uit dat hij op zijn sokken door het huis rende, uitgleed, en met zijn kin tegen de granieten hoek van een fontein was aangevallen. De klap was zelfs zó hard, dat Efron buiten westen raakte. Toen hij wakker werd, bleek zijn hele kin los te hangen. Wait, what?!

Fysio

De acteur heeft vele bezoekjes aan de fysio moeten brengen om zijn gezicht enigszins weer naar z'n oude vorm terug te krijgen. Dit is dan ook de reden dat zijn gezicht een andere vorm heeft gekregen, legt hij uit in gesprek met Men's Health.

"De spieren aan de binnenkant van mijn gezicht moeten namelijk compenseren voor de geblesseerde spieren. Hierdoor zijn de kauwspieren in mijn wangen enorm gegroeid", vertelt hij. "Ze zijn heel, heel groot geworden." Aiii...

Bron: Fem-Fem | Beeld: Brunopress