Gaby Blaaser lanceert podcast over realityseries: ‘Op mijn lijf geschreven’

Dit klinkt veelbelovend!

Groot nieuws voor Gaby Blaaser! De actrice en presentatrice lanceert vandaag namelijk met haar eigen podcast. In gesprek met Grazia vertelt de knappe blondine wat we ervan kunnen verwachten. Enne, dat klinkt veelbelovend! 

Morning Aftertalk

Gaby Blaaser komt met een gloednieuwe podcast, genaamd Morning Aftertalk. Daarin gaat ze in gesprek met deelnemers van realityshows om over hun ervaring te spreken, en natuurlijk om meer te horen over wat er achter de schermen gebeurt. “Het gaat natuurlijk over realityseries die op dit moment hot zijn, maar we gaan ook zeker terugblikken op andere, oude realityseries”, vertelt Gaby aan Grazia. “Ik krijg allemaal verschillende gasten, en niet alleen maar mensen die echt deel hebben genomen aan een realityserie, maar bijvoorbeeld ook de presentatoren.” 

Op lijf geschreven 

De keuze om een podcast over realityseries te maken kwam niet uit de lucht vallen voor Gaby. “Reality is natuurlijk op mijn lijf geschreven”, vertelt ze enthousiast. “Ik kijk van jongs af aan al realityseries, er is eigenlijk weinig dat ik niet kijk. En ik ben zelf ook onderdeel van realityseries“, voegt ze toe. “Dus dat past natuurlijk heel goed bij me.” 

Wat we precies kunnen verwachten van de podcast? “Het is echt heel verschillend”, stelt Gaby. “Het gaat van Ex on the Beach naar Expeditie Robinson en van Special Forces naar Wie is de Mol?, het is superbreed. En natuurlijk Love Island, wat net is afgelopen en waar natuurlijk best wel veel gebeurd is”, verklapt ze. “Dus ja, er komen allerlei verschillende mensen langs en ook zéker wat verrassingen.” Oeh!

Merijn en Sunita 

Vandaag staat de eerste aflevering van Morning Aftertalk online, maar de opnames zijn eigenlijk pas net begonnen. “Ik kijk wel heel erg uit naar Merijn, van Love Island“, vertelt de blondine. “Want met hem is natuurlijk best wel veel gebeurd. Ik heb heel erg meegeleefd, ik voelde echt zijn liefde die hij voor Sunita voelde, maar ook echt de pijn daarna”, legt ze uit. “Hij was heel koeltjes daarover, dus ik ben superbenieuwd hoe hij dit allemaal heeft meegemaakt en doorstaan heeft. Hoe het met hem is. Dus daar kijk ik heel erg naar uit.” Maar er zijn nog wel meer interessante mensen die langskomen bij Gaby. “Er komt bijvoorbeeld ook iemand langs van het vorige seizoen van Big Brother, dus heel veel verschillende namen.” We can’t wait! 

Morning Aftertalk verschijnt elke maandag om 17.00 uur exclusief op Podimo. 

Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws