Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Demi de Boer over borstvergroting: 'Super blij mee'

Demi vertelt openhartig over haar borstvergroting.

FunX Music Awards 2022

Demi de Boer deelt regelmatig schattige kiekjes van dochtertje Rémi, maar ook een selfie zien we hier en daar tussen de foto's op Demi's feed. Dat Demi actief is op Instagram bewees ze gisteren opnieuw tijdens een Q&A, waarin ze prangende vragen van haar volgers beantwoordde. Zo kreeg ze ook de vraag of ze haar borsten heeft laten vergroten.

Borstvergroting

Demi's volgers vroegen de dochter van Ronald de Boer de hemd van het lijf in haar Instagram Stories. Zo kreeg ze bijvoorbeeld de vraag of ze toevallig een borstvergroting heeft ondergaan. "Eerste keer dat ik deze vraag heb gekregen!", schrijft ze. Demi is de beroerdste niet en gaf eerlijk antwoord. "Het antwoord is ja! Toen ik achttien was heb ik het gedaan. Ik was er super onzeker over en bij mij was het echt van: 'Is dat je rug of de voorkant?'", legt Demi uit.

Lichaam

"Ben super blij dat ik het heb gedaan en naar mijn idee zijn ze heel natuurlijk en niet too much", vervolgt ze. Hoeveel CC Demi er precies in heeft laten zetten weet ze niet precies, maar dat is ook niet waar het om draait, stelt de beauty. "Dat is niet de juiste manier om te weten hoe groot je ze wilt, want iedereen heeft een ander lichaam en andere borsten. Als je al wat meer borst hebt en je doet een bepaalde CC erbij, dan zal dat gelijk een stuk meer zijn met iemand die minder borst heeft." Aha!

Demi is overigens al eerder openhartig geweest over haar lichaam op Instagram. Zo vertelde ze eind mei nog over haar post baby body. “Ik vond zwanger zijn helemaal kut”, zei de mama toen over haar lichaam. “Ik vond mezelf lelijk en dik en voelde me totaal niet mezelf”, schreef ze. “Het hoort er helaas bij en iedereen heeft weer een andere ervaring.”

Bron: Instagram Demi | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 02-06-2022, AFAS Live FunX Music Awards 2022 in AFAS Live in Amsterdam. Tijdens de awardshow worden de belangrijkste muziekprijzen van jong Nederland uitgereikt. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Demi de Boer