Demi de Boer openhartig over kinderwens

Komt er binnenkort nog een kleine spruit bij?

Demi de Boer en Ronnie Flex zijn sinds een paar maanden helemaal in de wolken met hun dochtertje Rémi. De dochter van voetbalicoon Ronald De Boer beviel vorig jaar november van het meisje. Of Rémi binnenkort nog een broertje of zusje kan verwachten? Demi vertelt het aan Shownieuws.

Gezinsuitbreiding

Dat Demi en Ronnie dol zijn op hun dochtertje blijkt wel uit de schattige kiekjes die ze regelmatig op the gram delen. Ronnie ziet het trouwens wel zitten om er binnenkort nóg een spruit bij te krijgen, al lijkt Demi het daar voorlopig nog niet helemaal mee eens te zijn.

“Als het aan Ronell ligt komt er volgend jaar al een bij. Maar nee, ik vind het even goed zo”, vertelt Demi. “We hebben natuurlijk ook Nori thuis drie dagen in de week, dus het is superdruk bij ons en heel gezellig.” Toch sluit ze een tweede kindje niet uit. “Misschien als ze (Rémi, red.) vier is. Misschien dat ik er dan wel weer over na denk, maar voor nu geniet ik gewoon van Rémi”, aldus Demi.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Demi de Boer (@demiideboer)

Ziekenhuis

Op 1 november 2021 beviel Demi van dochtertje Rémi. Het is het tweede kindje voor Ronnie, die ook al dochtertje Nori heeft met DJ Wef. De kleinste Plasschaert-telg heeft haar ouders onlangs nog flink laten schrikken toen ze plotseling naar het ziekenhuis moest.

Demi deelde begin dit jaar in haar Instagram Stories dat de toen tien-weken oude Rémi naar het ziekenhuis moest. “Kleine muis had ons even laten schrikken, maar we zijn inmiddels weer thuis en het gaat goed”, schreef ze bij een foto van Rémi in het ziekenhuisbedje. Waarvoor de kleine meid precies naar het ziekenhuis moest, vertelde de mom er niet bij.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws