Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hier kun je MAFS: Match or Mistake-Anita al van kennen

Aha! Hier kunnen we Anita dus van kennen.

22 augustus was het weer zover: het (ver)nieuwde seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake ging van start. En dit is niet zomaar een seizoen. Dit seizoen is namelijk gebaseerd op de Australische en UK-versies. In deze versie speelt groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol, maar of dat goed gaat komen?

Anita

Ben jij een diehard fan van Married at First Sight en dus ook aan de buis gekluisterd voor dit nieuwe seizoen? Dan is de kans groot dat de knappe Anita uit Assen je ook al erg bekend voorkwam. En ja, dat kan ook zeker kloppen! De beauty deed namelijk al eens eerder mee aan andere programma's om de ware liefde te vinden.

De Bachelor en Lang Leve De Liefde

Dat Anita zich wel raad weet in het date-leven, wordt inmiddels duidelijk in MAFS: Match or Mistake. Ze laat weten dat ze meerdere relaties heeft gehad, maar dat the one er gewoon nog niet tussen zat. Omdat het daten in haar dagelijks leven dus niet echt lukte, zocht ze een andere manier om te daten. En daar komt de aap uit de mouw, want Anita heeft al eerder aan twee andere datingprogramma's meegedaan!

Zo was Anita in 2017 te zien in De Bachelor met Robbert Jonkheer en later was ze te zien in Lang Leve De Liefde, waar ze in een huis zat met nóg een oude bekende, namelijk met Leroy van Big Brother.

Twijfels

In MAFS: Match or Mistake is Anita gekoppeld aan de knappe Alwin, waarmee ze dus ook blind is getrouwd. Aan het begin waren er wat twijfels van beide kanten over de potentiële match, aangezien ze beiden al een aantal heftige dingen hebben meegemaakt in hun leven. Hierdoor was het de vraag of ze zich wel naar elkaar gingen openstellen. Of ze nu nog samen zijn is daarom ook nog een groot vraagteken. De twee volgen elkaar nog wel op Instagram, wat meestal een goed teken is. Maar of de twee écht nog samen zijn, moet nog blijken. Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL, Love Reality | Beeld: RTL Beeldbank