Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: cosmetische ingreep bij Geordie Shores Chloe Ferry gaat vreselijk mis

De Geordie-ster laat weten dat het een van de grootste fouten was die ze ooit had gemaakt.

Chloe Ferry is sinds 2015 één van de meest spraakmakendste personages in MTV’s Geordie Shore. Ook staat de Geordie veelal bekend om haar (mislukte) cosmetische ingrepen...

Cosmetische ingrepen

Niet alleen Chloe heeft een heleboel cosmetische ingrepen ondergaan, want ook deelnemers Holly Hagan, Charlotte Crosby, Sophie Kasai en Marnie Simpson zijn niet vies van hier en daar wat ingrepen. Toch hebben deze vele bezoekjes aan de chirurg ook een keerzijde, laat de beauty in een recent interview weten.

De 26-jarige realityster shockeerde haar fans al eerder toen ze een enorme 'deuk' in haar gezicht liet zien op haar Instagram stories, nadat ze een zogeheten 'fox-eye' wilde creëren. Ouch! Tijdens een nieuw interview met The Sun vertelde ze dat het 'waarschijnlijk een van de grootste fouten was die ze ooit had gemaakt'.

Fox-eye

Aan het begin van dit jaar onderging Chloe de fox-eye ingreep om haar wenkbrauwen wat meer te liften. Hier had de beauty echter geen operatie voor nodig. Good for her! Zou je denken... Ze betaalde maar liefst achthonderd pond(!) voor de ingreep, die fataal misging.

Screenshot Instagram Stories Chloe Ferry.

Infectie

Naarmate de dagen na de ingreep vorderde, kreeg de Geordie al snel last van ondraaglijke migraine en hoge koorts, iets waar je dus níét vanuit gaat na zo'n ingreep. De klachten werden zelfs zó ondraaglijk, dat ze naar het ziekenhuis moest, waar ze te horen kreeg dat er een infectie is ontstaan. Aiii...

Ze vertelde in het interview met The Sun het volgende: "Ik heb zeven traumatische maanden achter de rug en het had voorkomen kunnen worden. Ik ga door een hel sinds ik het heb laten doen." Ze vervolgde: "Ik heb een deuk in mijn gezicht. Het is blijvend. Het heeft mijn leven verpest en het heeft me onzeker gemaakt."

Bron: Tagmag, The Sun | Beeld: Brunopress, (Instagram Chloe Ferry)