Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze dame gaat opzoek naar de liefde als de nieuwe Bachelorette

Wie volgt Gaby Blaaser op?

Er komt ein-de-lijk weer een nieuw seizoen van De Bachelorette! Waar we eerder dit jaar nog naar de mannelijke variant met Thomas van der Vlugt konden kijken, is het nu weer de beurt aan een vrouw. Niemand minder dan Sylvia Geersen gaat ditmaal opzoek naar de liefde.

Nieuw seizoen

Model en influencer Sylvia Geersen volgt Gaby Blaaser binnenkort op als de bachelorette. Sylvia gaat op een droomlocatie in het buitenland opzoek naar haar prins op het witte paard. Het programma zal weer boordevol knappe vrijgezellen, bloedstollend spannende rozenceremonies en hopelijk een heleboel romantische momenten zitten. De opnames moeten natuurlijk nog begonnen, maar wij zijn nu al enthousiast!

"Dít is onze nieuwe Bachelorette🌹👀 Meld je nu aan voor S2 van De Bachelorette met Sylvia Geersen", zet Videoland bij een oproep op Instagram.

Vooruitblik

De 36-jarige beauty laat weten erg uit te kijken naar het avontuur. "Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan", aldus Sylvia. Dat hopen wij natuurlijk ook!

Vrijgezelle mannen, jullie kunnen je vanaf nu opgeven! What are you waiting for?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland, Instagram