Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: Temptations Rodanya showt babybelly op Instagram

'Ik heb het dragen van een tweeling onderschat.'

Temptations Rodanya en haar gezin hebben een pittige tijd achter de rug. Zo deelde Rodanya begin juli dat haar huis is afgebrand. Ondanks dat verdrietige nieuws komen er ook twee kleine wondertjes aan. Enne, de babybelly met een tweeling in je buik is toch een stukje groter!

Grote babybuik

Rodanya is samen met zoontje Levacy Ace en dochter Feyla Mae een paar weekjes op vakantie in Suriname. Die Surinaamse lucht doet haar en de twins die in haar buik groeien zo te zien goed, want Rodanya showt een enorme babybelly op Instagram.

De realityster schrijft bij de foto die ze deelde dat ze het dragen van een tweeling flink heeft onderschat. Waarschijnlijk kost het haar meer energie dan ze had gedacht. De mommy ziet er desondanks prachtig uit met haar babybuik!

Dit bericht op Instagram bekijken

A post shared by RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey)

Reveal

Vorige maand onthulde de Temptation-ster het geslacht van de twins. Tijdens een feestelijk moment hielden Rodanya en Giovanny (de vader van de tweeling) allebei een gender reveal-blusser vast. Zo konden we zien dat er blauwe én roze rook verscheen. De twee verwachten dus een jongetje en een meisje. 

“Het was superleuk. We krijgen een jongen en een meisje. Het was echt een heel leuke dag”, blikte Rodanya terug in haar vlog. Ze gaf toe dat ze bang was dat haar gasten het veel over de brand zouden hebben. “Maar dat was helemaal niet het geval. Het was echt heel leuk en gezellig. Dit was het eerste feestje waarbij onze familieleden allemaal bij elkaar waren. Dat was bijzonder. We hebben echt genoten.” Awh! 

Bron: Instagram @rodanyakelsey | Beeld: RTL