Babynieuws! Temptations Rodanya en Morgan verwelkomen tweede kindje

Wat een prachtige naam!

Lees ook

Beschuit met roze muisjes! Rodanya en Morgan – bekend van Temptation Island – zijn trotse ouders geworden van hun tweede kindje. Het stel maakt het heugelijke nieuws bekend door een schattige foto op Instagram te delen.

Dochtertje

Het was een tijdje stil rondom Temptations Rodanya Kelsey, die in 2020 samen met over Morgan Cyriel zoontje Levay verwelkomde. Eind mei kwam de brunette opnieuw met leuk babynieuws: er is weer een baby on the way. Kort daarna maakte Rodanya al bekend dat Levay een zusje zou krijgen en nu is het zover: Feyla Mae is geboren!

De mama deelt een lieve foto van het meisje op Instagram en kan meteen op een heleboel felicitaties rekenen. Zo laat Temptations Demi Rutting hartjes achter en schrijft een andere volger: “Wat een prachtige naam, gefeliciteerd ❤️”

Relatie

Rodanya en Morgan zijn na Temptation Island nog even uit elkaar geweest. Dit kwam mede doordat Rodanya toegaf het bed te hebben gedeeld met verleider Danicio.

In juli 2019 maakte Rodanya bekend in verwachting te zijn. Na lang geheim te hebben gehouden wie nou de vader van het kindje was, bleek het toch om Morgan te gaan. Nu is het weer helemaal koek en ei tussen de twee en vormen ze one big happy family! Enne, that's all that

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook