Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Daisy Piras heeft het moeilijk met break-up Luca Borsato

'Af en toe en boos momentje, maar voornamelijk gewoon moe.'

Luca Borsato’s breuk met Temptations Daisy Piras is nog vers, en zo’n break-up is natuurlijk zwaar. Zo deelde Daisy deze week al hoe dankbaar zij was voor de steun en lieve berichten van haar volgers. Nu deelt de Temptation-ster dat het niet zo goed met haar gaat. Oh my...

Geen energie

Een bezorgde volger vroeg Daisy hoe het nu écht met haar gaat, na alles wat er is gebeurd. Daisy reageerde daar openhartig op. "Ik drink al een week nog geen liter water per dag ipv m'n standaard 2/3 liter", vertelt ze. De realityster geeft aan dat ze nergens meer energie voor heeft. "Geen zin om te sporten. Geen zin om te koken. Ik eet Magnums die ik normaal gesproken nooit zou kopen door de calorieën en ik ben moe. Voor de rest af en toe en boos momentje, maar voornamelijk gewoon moe."

Ruimte

In haar Instagram Stories liet de Temptation-ster een week geleden weten dat zij en Luca niet langer samen zijn. “Luca en ik hebben samen besloten om voor nu als vrienden verder te gaan. Verder heb ik niet de behoefte om op alles in te gaan en hoop ik dat jullie ons voor nu even wat ruimte gunnen”, schreef Daisy toen.

'Grens overgegaan'

Ook reageerde Luca zelf op de break-up. “Voordat er verschillende dingen gezegd worden over de situatie wil ik graag wat benadrukken”, begon Luca zijn bericht. “Ik ben een flinke grens overgegaan. Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets wat schandalig is en ik nooit had mogen doen. Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor.”

Bron: LoveReality | Beeld: Temptation Island