Luca Borsato over reden break-up: ‘Ben een flinke grens overgegaan’

'Dit had ik nooit mogen doen', deelt Luca.

Luca Borsato’s breuk met Temptations Daisy Piras is nog vers, en zo’n break-up is natuurlijk zwaar. Zo deelde Daisy deze week al hoe dankbaar zij was voor de steun en lieve berichten van haar volgers. Maar rond Luca bleef het nog stil. Tot gisteren, want hij ging in een statement in zijn Stories diep door het stof.

Break-up

De geruchten gingen al langer rond via verschillende juice-kanalen op Instagram, maar dit weekend was het dan definitief: Daisy Piras en Luca Borsato zetten een punt achter hun relatie. Ook bleken de gossip accounts de reden erachter goed te hebben: Daisy bevestigde namelijk aan RTL Boulevard dat Luca achter haar rug om contact had gehad met andere dames.

Grenzen

Gistermiddag reageerde Luca zelf ook op de break-up. “Voordat er verschillende dingen gezegd worden over de situatie wil ik graag wat benadrukken”, begint Luca zijn bericht. “Ik ben een flinke grens overgegaan. Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets wat schandalig is en ik nooit had mogen doen. Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor.”

Hij vervolgt dat hij hard gaat werken om een beter mens te worden, en dat hij en Daisy, ondanks hun gedeelde liefde, voorlopig als vrienden verdergaan.

Geen schuld

Ook laat Luca duidelijk weten dat Daisy hier echt het victim is en dat zij geen schuld heeft aan hun breuk. “Daisy is een wereldvrouw, en ik houd van haar met alles wat ik heb. Dat zal niet veranderen”, schrijft hij.

Later voegt hij hier nog aan toe: “Daisy is niet de boosdoener. Laat dat alsjeblieft heel duidelijk zijn. Ik sta altijd aan haar kant. Zo ook nu.” Duidelijk!

Bron: Instagram @luca_borsato | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws