Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Dit karakter zien we niet terug in het derde seizoen van Euphoria

'Ik moet met veel verdriet afscheid nemen.'

EUPHORIA (2019) - ALEXA DEMIE  - SYDNEY SWEENEY.

We zijn helemaal obsessed met Euphoria sinds de show ook in Nederland beschikbaar is via HBO Max. Begin dit jaar was er bovendien goed nieuws voor fans van de serie, toen HBO Max een kleine teaser-foto plaatste over de opnames van het derde seizoen. Maar nu heeft één van de castleden laten weten dat zij niet zal terugkeren in het derde seizoen.

Goodbye Kat

In een emotioneel bericht in haar Instagram schrijft Barbie Ferreira, die de rol van Katherine 'Kat' Hernandez op zich nam dat ze niet weer te zien zal zijn in de serie.

"Na vier jaar het meest special and enigmatic karakter Kat geweest te zijn, moet ik met veel verdriet afscheid nemen", schrijft de actrice bij een foto van een portret van haar karakter. Lief detail: dat kunstwerk is dus gemaakt door Hunter Schafera.k.a. Jules Vaughn.

Liefde

Barbie vervolgt haar bericht: "Ik hoop dat velen van jullie jezelf in haar konden zien zoals ik deed, en dat ze je blij maakte met haar journey naar het karakter dat ze nu is geworden. Ik heb al mijn zorg en liefde in haar gestopt en ik hoop dat jullie dat konden voelen."

"Love you Katherine Hernandez", sluit ze haar bericht ten slotte af. Het is duidelijk dat het afscheid van de rol Barbie in elk geval niet makkelijk valt.

Seizoen 3

Kat hoeven we dus niet te verwachten in het aankomende seizoen van de serie, maar wat mogen we dan wel verwachten? Hier lichtte Zendaya onlangs al een tipje van de sluier over op. Naast haar rol als Rue, is zij namelijk ook een producer van de serie.

Volgens haar krijgen we nog meer te weten over alle personages. “In seizoen 2 konden we veel dieper op de personages ingaan. Ik denk dat we dit in het derde seizoen weer gaan doen. Er is zoveel talent. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om dat te laten zien”, aldus de actrice. We can’t wait!

Bron: ET Online | Beeld: Brunopress, Euphoria