Heftig: Euphoria-acteur bijna dood na val in put

Het had niet veel gescheeld...

Lees ook

De Euphoria-sterren maken in de serie heel wat heftige dingen mee. Echter, nu blijkt dat de acteurs in real life ook al eens met zulke bizarre dingen te maken hebben gehad. Angus Cloud – die Fezco speelt in de HBO Max-serie – vertelt namelijk dat hij bijna is overleden door een val in een put.

Bijna fataal ongeluk

Angus kennen we als de stoere Fezco in Euphoria. Het had niet veel gescheeld, of Angus had de rol van Fezco nooit kunnen vertolken. In een interview met Variety vertelt de acteur namelijk dat hij in 2013 in een bouwput is gevallen en dat dat hem bijna fataal werd. Angus deelt een aantal heftige details over het ongeluk.

Het ongeluk gebeurde op vrijdag de 13e in 2013 (oh my!). Angus liep met zijn vrienden door de straten van Oakland toen hij op een gegeven moment zijn vrienden uit het oog verloor. Hij was in een bouwput gevallen. En niemand had dat gemerkt. “Ik werd 12 uur later op de bodem wakker”, vertelt de acteur. “Ik zat opgesloten. Uiteindelijk klom ik eruit, maar ik weet niet hoe lang dat geduurd heeft. Het was heel moeilijk om eruit te klimmen, omdat mijn schedel gebroken was. Mijn huid was oké, dus alle bloedingen waren inwendig en drukten tegen mijn hersenen.”

Overlevingsmodus

Niemand had gemerkt dat Angus in de put was gevallen en daarom moest hij zichzelf zien te redden. Met gebroken vingers heeft hij zich uit de greppel weten te trekken, die minstens drie meter diep was. “Maar ik voelde geen pijn, ik was in overlevingsmodus”, legt hij uit.

Hij wist eruit te klimmen en pakte de bus naar het huis van zijn moeder. Die had meteen door dat het goed mis was. Angus wilde gewoon gaan slapen, maar dat liet zijn moeder niet toe. “Ik zou dood zijn gegaan. Ze gaf me wat water en daarna begon ik bloed over te geven. Mama nam me mee naar het ziekenhuis en daar hebben ze mijn leven gered. Ze sneden mijn hoofd open, plaatsten wat schroeven en een plaat over mijn gebroken schedel.” Wow, heavy!

Bron: Tagmag | Beeld: Euphoria

Laatste nieuws

Zie ook