Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Daisy Piras deelt lieve (en minder lieve) reacties op break-up

'Ik hoop dat je bittere hart er van geniet.'

Gisteravond maakte Daisy Piras bekend dat zij en Luca Borsato definitief uit elkaar zijn. Na een relatie van iets meer dan een jaar besloot het stel er een punt achter te zetten. Zo'n beslissing gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten en het láátste wat je dan wilt, is dat anderen hier negatieve comments over achterlaten. Gelukkig heeft Daisy ook een hoop steun van haar volgers én haar hondjes.

Break-up

"Luca en ik hebben samen besloten om voor nu als vrienden verder te gaan. Verder heb ik niet de behoefte om op alles in te gaan en hoop ik dat jullie ons voor nu even wat ruimte gunnen", deelde Daisy gisteren in haar Instagram Stories.

Er gingen al wat geruchten dat het tussen de Daisy en Luca niet meer goed zat, mede omdat Daisy dit weekend enkele stories deelde over heartbreak. Ook beweerden verschillende juice-accounts op Instagram dat Luca contact zou hebben met andere vrouwen. RTL Boulevard wist gisteren nog te melden dat Daisy dit 'tot haar verdriet' kon bevestigen.

'Zielig'

Naast een hoop lieve reacties, krijgt Daisy helaas ook te maken met wat negativiteit. Zo haalt ze in haar Stories uit naar de net-niet-ex van Erica Meiland. Ze deelt een screenshot dat hij haar heeft getagd in een reactie met de tekst: "Ach meissie, is het uit? Gek hè." Uh, excuse us?

"Hier de aandacht die je zo graag wilt", schrijft Daisy bij de screenshot. "Hoop dat je bittere hart er van geniet." Oh snap!

daisy piras daisy piras daisy piras

Steun

Gelukkig heeft Daisy ook een hoop steun van haar volgers. "Bedankt voor alle lieve berichtjes, het zijn er zo enorm veel dat ik ze van een uur geleden al niet meer kan beantwoorden", deelt ze. "Maar weet dat ik ze lees en superdankbaar ben."

Wij wensen Daisy hoe dan ook een hoop sterkte in deze moeilijke periode!

Bron: Instagram @daisypirasxo | Beeld: Temptation Island