Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Donny Roelvink hint op nieuwe serie met broer Dave

Zijn de broers binnenkort weer samen te zien?

Boekpresentatie Dries Roelvink

Lange tijd was het hommeles tussen Donny en Dave Roelvink, maar inmiddels hebben de broers de strijdbijl begraven. Het lijkt er zelfs op de twee weer gaan samenwerken.

In de spotlights

De Roelvinkjes zijn geboren in de spotlights en hebben al meerdere realityseries op hun naam staan. Zo had Dave zijn eigen serie Daddy Dave, was de hele familie samen te zien in De Roelvinkjes en werden de broertjes gevolgd tijdens bij het starten van hun eigen business in Dave en Donny Doen Zaken. Enne, dit smaakt blijkbaar naar meer, want op Instagram hint Donny naar een nieuw programma.

Nieuwe serie

"Wie wilt er een nieuwe serie? 👀" vraagt hij zijn volgers. Daarbij deelt de Roelvink-telg een aantal kiekjes samen met broer Dave. Om wat voor serie het eventueel gaat, is nog even afwachten, maar wij gokken dat de broers dit keer weer centraal zullen staan. Can't wait! 

Volgers van Donny zien een nieuwe serie ook wel zitten, zo blijkt uit de reacties. "Hell yes", reageert iemand. "Doen!!!!", "Yes go for it" en "Jazeker wel", klinkt het verder.

Goede band

De twee broers kunnen gelukkig sinds een tijdje weer door één deur. Het was lange periode hommeles tussen de twee, maar sinds Dave vader is geworden van zoontje Dean, is het weer dikke mik tussen de Roelvinkjes. Donny mag op dit moment dan single zijn, hij werkt hard aan zijn toekomst. Zo liet hij onlangs zien een eigen optrekje gevonden te hebben. “New chapter”, schreef hij bij foto’s van zijn nieuwe stulpje. Of er na een 'new chapter' ook een 'new' serie volgt... To be continued! 

Bron: Instagram @donnyroelvink | Beeld: Brunopress