Luca Borsato deelt emotioneel bericht op Instagram

'Zowel haatcomments als doodsbedreigingen zijn mij vandaag de dag niet meer vreemd.'

De familie Borsato heeft een roerige periode achter de rug. Niet alleen Marco, maar ook zijn kinderen waren de dupe van de vele aantijgingen richting de zanger. Op Instagram laat Luca Borsato nu van zich horen en deelt hij een openhartig bericht.

Haatberichten

Luca schrijft in een emotioneel bericht dat hij zijn muziekplannen abrupt heeft moeten stoppen, vanwege vele haatberichten en doodsbedreigingen.

“Waar ik mij er zeker bewust van ben dat het hebben van een bekende naam een privilege kan zijn, heb ik de afgelopen jaren ervaren wat de gevolgen zijn wanneer het roer omslaat. Samenwerkingen omtrent mijn muziek kwamen stil te liggen en vielen uiteen”, vertelt Luca. “Zowel haatcomments als doodsbedreigingen zijn mij vandaag de dag niet meer vreemd. En hoe graag ik mijzelf ook zou willen losbreken van iets waar ik los van sta, lijkt hier geen mogelijkheid toe.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato)

Eigen persoon

Luca geeft aan dat hij zich niet langer wil verschuilen en dat hij daarom heeft besloten om zijn muziek zelf uit te gaan brengen. “Zonder label, zonder managers, zonder foto- of videografen, zonder mediateam.” Hij hoopt dat mensen daar begrip voor hebben en hem in zijn waarde laten. “Ik ben mijn eigen persoon, met mijn eigen verhaal en eigen geluid. Dat is waarmee ik naar buiten wil treden en waarom ik mij genoodzaakt voel om met dit statement te beginnen.”

Verder wil Luca geen woorden vuil maken aan de situatie en zich vanaf nu alleen maar focussen op zijn muziek. “Ik weet niet hoe het allemaal uit zal gaan pakken, maar ik kan niet wachten om de nummers nu eindelijk met de wereld te kunnen delen.” Duidelijk!

Bron: Telegraaf | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws