Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: EOTBDD's Jennifer ontslagen op werk na deelname

Bij thuiskomst had de original geen baan meer.

Bij thuiskomst van Ex on the Beach: Double Dutch stond Jennifer een vervelende verrassing te wachten. De original bleek namelijk geen baan meer te hebben. Op haar eerste werkdag kreeg ze te horen dat ze ontslagen was.

Prinses Jennifer

Jennifer was één van de acht originals van het afgelopen EOTB-seizoen. In de allereerste aflevering kwam ze het strand opgelopen als 'Prinses Jennifer', wat meteen voor een hoop drama zorgde. Maarre, dat vindt ze helemaal niet erg. De beauty houdt namelijk wel van een flinke portie drama en sensatie – en dan ben je bij Ex on the Beach aan het juiste adres. "Ik kick op roddels en geruchten. Ja, drama gewoon."

Haar avontuur zat inderdaad vol drama en roddels – samen met Stevie vormde ze namelijk het juice-duo van dit seizoen. Helaas kwam er weinig lust bij kijken, maar dat maakte de ervaring voor Jennifer zeker niet minder leuk.

Ontslagen

Hoe leuk het avontuur ook eindigde op Gran Canaria, zo vervelend begon het eenmaal terug in België. "Ik was nog maar 8 uur terug in België. Ga ik terug happy naar werk en moest gelijk meteen terug naar huis want ik ben ontslagen", deelt Jennifer in een video op TikTok. "Kan dit leven nog mooier?" Aiii...

https://www.tiktok.com/@cuadoj/video/7125419846673681669?

EOTB-Juice

Aan het einde van iedere aflevering zagen we hoe Jennifer en Stevie even hun momentje pakten en de balans van die dag opmaakten. Dat leverde hilarische en juicy uitspraken op en dat zijn ze bij thuiskomst zeker niet verleerd. “Iedereen vertelde ons alles. Wij deelden het samen", vertellen ze tijdens de reünie. Er zou bijvoorbeeld een groepsapp zijn aangemaakt, waar Giovanna niet in mag en Harrie zelf is uitgestapt. “Terug in Nederland zijn er ook sex follow-ups geweest”, vervolgt Stevie. Jennifer vult aan: “Er is iemand die beweert na de opnames sex te hebben gehad met JoyceTessAyleenAnne en nog anderen. Na de show, hè.” Oeh!

Bron: TikTok @cuadoj | Beeld: MTV