Winning Wednesday: 2x de MURIEL-sneakers van B.L.A.H. t.w.v. €229,95

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Het is woensdag en je weet wat dat betekent: een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 2 keer de MURIEL-sneakers van B.L.A.H. weggeven in de kleur zwart, white grey of goud t.w.v. €229,95.

B.L.A.H. 

Nog niet eerder van B.L.A.H. gehoord? Dat is niet zo gek, aangezien het een gloednieuw merk is. B.L.A.H. is een no-B.S. schoenenmerk uit Amsterdam dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Het merk geeft om de planeet waarop we leven, en probeert zo min mogelijk impact te hebben op het milieu. Het merk is transparant in hoe hun producten tot stand komen, maar durft ook toe te geven niet perfect te zijn. Want honesty is the best policy. 

Muriel

B.L.A.H. maakt schoenen van kwaliteit met een unieke stijl. Het merk is dan ook niet bang om verrassende kleurencombinaties te maken. B.L.A.H. heeft boots en sneakers van diverse materialen in het assortiment. Een van onze favorieten is de MURIEL-sneaker.

De MURIEL-sneaker is de perfecte combinatie van chic en casual. Door de strakke lijnen op de sneaker ontstaat er een optische illusie die edgy is maar toch verfijnd. Oftewel: een sporty sneaker die comfortabel zit en fashionable oogt. 

Win, win, win

Kun je niet wachten om de show te stelen in de MURIEL-sneaker van B.L.A.H? Snappen we. We mogen daarom 2x een paar weggeven in de kleur zwart, white grey of goud. Wil je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en B.L.A.H te volgen op Instagram. Succes! 

Deze actie loopt tot en met dinsdag 30 augustus 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

 

Laatste nieuws

Zie ook