Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jotti en Cas over mogelijke Love Island-reünie

Komt er een nog een reünie?

De Love Island-kandidaten laten na de finale al meestal wel doorschemeren hoe het met ze gaat en of het al Insta-official is. Toch zijn er veel kijkers altijd benieuwd hoe het na een paar maanden met de koppels gaat. Dus, komt er een reünie-aflevering? Cas en Jotti lichten een tipje van de sluier op.

Koppels

Cas en Jotti wonnen Love Island en zijn druk nu al druk bezig met hun plannen voor de toekomst. Ook Lennert en en Marvin en Lio vormen officieel een stelletje. Van Jules en Amandine weten we verder dat ze weer aan het daten zijn en gaan kijken of het iets kan worden. Maar hoe zit het bijvoorbeeld tussen Sunita en Mert en Nathan en Imen? Daar zouden we maar al te graag achter willen komen tijdens bijvoorbeeld een reünie-special.

Mogelijkheden

Of die er gaat komen? "Dat weten wij nog niet. Daar is nog niet over gecommuniceerd, maar het zou wel heel leuk zijn natuurlijk dus ik hoop van wel", vertelt Cas aan RTL Boulevard. Daarnaast heeft Love & Reality polshoogte genomen bij Videoland en hen gevraagd naar eventuele plannen voor een reünie. “Dat is bij ons niet bekend. Houd onze socials in de gaten, als er een reünie komt kondigen we het aan.” Hmmm...

Overigens hadden de eerste twee seizoen van Love Island wel een reünie-aflevering, dus de kans is zeker aanwezig dat er dit jaar ook eentje komt. Fingers crossed!

Bron: RTL Boulevard, Love & Reality | Beeld: Love Island