Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jotti en Cas onthullen wat ze met het prijzengeld gaan doen

Ook vertellen ze al het een en ander over hun toekomstplannen.

Afgelopen zaterdag werd tijdens de grande finale van Love Island natuurlijk duidelijk dat Jotti en Cas hebben gewonnen. De lovebirds beseffen nog maar moeilijk dat ze echt hebben gewonnen en blikken langzaam vooruit naar de toekomst. Aan RTL Boulevard vertellen ze wat ze van plan zijn te gaan doen met het prijzengeld.

Finale

De Love Island-finale zou de Love Island-finale niet zijn als er ook niet wat tranen vloeiden. Cas was degene die met waterige ogen terugkijkt naar de prachtige beelden van zijn avontuur met Jotti. “Ik word er best wel emotioneel van”, gaf hij toe. Dat de twee uiteindelijk wonnen kwam dan ook als een grote verrassing. “Ik bibber helemaal. Ik ben sprakeloos. Superdankbaar!”, aldus Jotti nadat de uitslag bekend werd gemaakt.

Prijzengeld

De winnaars van Love Island gaan ieder jaar niet alleen met de liefde naar huis, maar ook met een flink bedrag van 25.000 euro. Wat Jotti en Cas daarmee willen gaan doen? Ze hebben al een aantal plannen. "Waar onze klik is begonnen is dat we allebei eigenlijk heel graag een rondreis willen maken in een Oldtimerbusje, en ik denk dat dit prijzengeld een goed begin is om dat te realiseren", vertelt Cas. "Verder hebben we er nog niet echt over nagedacht."

Toekomst

En hoe zit het dan met eventueel verhuizen? Jotti woont immers in België, terwijl Cas in Amsterdam woont. "We moeten nog even gaan kijken, maar ik denk dat het wel Amsterdam gaat worden", aldus Cas.

Enne, hoe zit het dan met Jotti's kleine viervoeter? "Het gaat goed", vertellen ze. "Het is even aftasten en net wat anders dan de klik die wij aan het begin hadden", vervolgt Cas. "Maar hij zoekt langzaam toenadering en als ik Jotti moet geloven gebeurt dat niet snel." Jotti vult aan: "Heel leuk, ik schrik er zelf van." Ahw!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Love Island (Videoland)