Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: dit deed EOTBDD’s Luca in de dagen dat hij niet in de villa zat

Dit hadden we niet verwacht!

Het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zat weer bomvol lust, liefde en vooral heel veel drama. Zo werd Luca halverwege weggestuurd uit de villa. Een paar dagen later kwam de realityster weer terug, maar wat heeft hij in de tussentijd gedaan?

Tablet of terror

Halverwege het seizoen kwam Randy uit de zee gelopen als de ex van Stevie. Diezelfde dag kwam de gevreesde tablet of terror met een duivels dilemma voor Stevie: Randy moest terug de zee in of ze moest anderen uit de villa naar huis sturen. Na slechts tien minuten bedenktijd koos de blondine uiteindelijk voor de tweede optie.

"Ik dacht, Randy komt net het strand opgelopen en ik vind Randy superleuk, hij maakt heel veel plezier en ik heb een hele goede band met hem", legt Stevie uit in de RTL Boulevard Reality Podcast. "Tcheutche daar had ik niet zoveel mee, die had ik al aan de kant geschoven. Ik vond hem best wel terughoudend. Lars, daar had ik ook niet zoveel mee. Die was er pas net en ik had er niet echt een connectie mee. En om het een beetje spannend te maken in het programma, stuurde ik Luca naar huis", lacht de realityster. "Ja, toen moest ik weg", aldus Luca.

Afvallerseiland

Verrassend genoeg bleef Luca heel rustig onder de keuze van Stevie. "Ja als ik weg moet, moet ik weg. Wat doe je eraan? Ik kan er toch niks aan doen", stelt hij. En weg was hij snel, heel snel. "Ik had ook maar tien minuten of een kwartier om mijn koffer te pakken en weg was ik." Maar waar ging Luca toen naartoe? Want later in het programma kwam hij weer terug in de villa. "Ik ben niet teruggevlogen", onthult hij. "Het is net als Expeditie (Robinson, red.), ken je dat? Afvallerseiland?" vult Stevie aan. "Nou, dat hebben we ook op Ex on the Beach", vertelt ze lachend.

Kleurboek

Het 'afvallerseiland' ziet er bij EOTB echter wel nét iets anders uit dan bij Expeditie Robinson – waar ze op een verlaten strand zonder eten zitten. "Ik had niks te klagen, all inclusive", deelt Luca. Daar heeft hij vier dagen doorgebracht. "Maandag einde van de dag ging ik eruit en vrijdag aan het begin kwam ik er weer in, in de ochtend."

Wat hij die vier dagen heeft gedaan? "Ik had een kleurboek gekocht en ik heb gekleurd. Dat is echt waar", vertelt Luca. "Gewoon die mandala's. Ja, wat moet je?" Dat hadden wij niet verwacht!

Bron: RTL Boulevard Reality Podcast | Beeld: MTV