Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Netflix deelt trailer vijfde seizoen Cobra Kai

Nog even en dan gaan we zien hoe het afloopt in de strijd tussen Cobra Kai en Miyagi-Do!

Fans van Cobra Kai, opgelet! Het vijfde seizoen van de populaire karate-serie is in aantocht. Netflix heeft deze week eindelijk de trailer gedeeld en die belooft veel goeds!

Populaire serie

De serie Cobra Kai is in principe allesbehalve nieuw. Sterker nog, het is een vervolg op de film The Karate Kid en bestaat al sinds 2018. In Cobra Kai speelt de serie zich 34 jaar later af en is er opnieuw sprake van rivaliteit tussen Johnny en Daniel. Op Netflix zijn de eerste vier seizoenen van de serie al te bingen en komt het vijfde seizoen (bestaande uit tien afleveringen) op 9 september op Netflix!

Trailer

Inmiddels heeft de serie al vier Emmy-nominaties binnengesleept, dus is een killer van een vijfde seizoen dan ook niet uitgesloten. Aan de trailer te zien wordt het vijfde seizoen spannender dan ooit.

Oude bekenden

Naast de vertrouwde cast gaan we in het vijfde seizoen ook een aantal oude bekenden zien. Onder meer Yuji Okumoto, die decennia geleden het personage Chozen Toguchi speelde, ofwel Daniels rivaal in The Karate Kid Part III. Ook keert Sean Kanan als Mike Marbes terug. "Daniel en Johnny kunnen alle hulp gebruiken om Cobra Kai te stoppen," aldus seriemakers Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg. Wij kunnen niet wachten!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix, YouTube