‘Netflix-hit Squid Game krijgt ook een derde seizoen’

Yes please!

Het eerste seizoen van Squid Game hebben wij in no time uitgekeken en we kunnen dan ook niet wachten op het tweede seizoen. Enne, volgens maker Hwang Dong-hyuk zou de populaire Netflix-serie zomaar eens een derde deel kunnen krijgen.

Tweede én derde seizoen

In een interview met de Zuid-Koreaanse zender KBS werd Hwang Dong-hyuk gevraagd naar de toekomst van de serie. Uit het antwoord van de seriemaker bleek dat er niet alleen een tweede seizoen in the works is, maar dat er ook sprake is van een derde deel van Squid Game.

“Ik ben in gesprek met Netflix over seizoen twee en ook seizoen drie. We zullen snel tot een conclusie komen”, laat de regisseur weten. Hoewel de streamingdienst een vervolg nog niet officieel heeft bevestigd, lijkt het wel zeker dat dat er gaat komen. Vorige maand grapte Hwang Dong-hyuk namelijk nog dat het eerste seizoen zó geliefd was, dat er geen andere keus was om nog een tweede seizoen te maken. “Er komt inderdaad een tweede seizoen“, bevestigde hij vervolgens aan Associated Press. “Het zit nu nog in mijn hoofd. Ik ben momenteel bezig met het planning process. Maar ik denk dat het nu nog te vroeg is om te zeggen wanneer en hoe dat gaat gebeuren.”

Tipje van de sluier

Het internet staat bomvol theorieën over het tweede seizoen van Squid Game. Onlangs lichtte Hwang Dong-hyuk alvast een tipje van de sluier op over het vervolg. Zo liet hij aan Entertainment Weekly weten dat hoofdpersonage Gi-Hun voor een duivels dilemma komt te staan. “Hij moet een keuze gaan maken tussen goed en kwaad”, aldus de regisseur.

“Hoofdpersonage Gi-Hun was een winnaar uit het verleden, maar werd een front man. Het is net als Darth Vader. Sommigen worden Jedi en sommigen worden Darth Vader, toch?”, stelt de regisseur vervolgens. “Ik denk dat Gi-Hun op een bepaald moment ook aan een extreme test wordt onderworpen.” Geheimzinnig, als je het ons vraagt.

Bron: Hello!, TV Line | Beeld: Squid Game

Laatste nieuws