Deze serie belooft net zo populair te worden als Squid Game

Wij weten wat we dit weekend gaan kijken.

Aan het einde van 2021 konden we maar over één serie praten: Squid GameInmiddels hebben we de serie al lang en breed uitgekeken en is het alweer tijd voor iets nieuws. Enne, volgens serieliefhebbers gaat de serie Cobra Kai de nieuwe Netflix-hit worden.

Cobra Kai

De serie Cobra Kai is in principe allesbehalve nieuw. Sterker nog, het is een vervolg op de film The Karate Kid en bestaat al sinds 2018. In Cobra Kai speelt de serie zich 34 jaar later af en is er opnieuw sprake van rivaliteit tussen Johnny en Daniel.

Op Netflix zijn de eerste vier seizoenen van de serie al te bingen en is het vijfde seizoen op komst. Inmiddels heeft de serie al vier Emmy-nominaties binnengesleept, dus is een killer van een vijfde seizoen dan ook niet uitgesloten.

Vervolg op Squid Game

Hoe dan ook: de serie belooft steeds populairder te worden, vooral onder de liefhebbers van Squid Game – en dat zijn er nogal wat.

Voor de liefhebbers van de Zuid-Koreaanse serie is er echter nog meer goed nieuws. In een interview met de Zuid-Koreaanse zender KBS werd Hwang Dong-hyuk gevraagd naar de toekomst van de serie. Uit het antwoord van de seriemaker bleek dat er niet alleen een tweede seizoen in the works is, maar dat er ook sprake is van een derde deel van Squid Game. “Ik ben in gesprek met Netflix over seizoen twee en ook seizoen drie. We zullen snel tot een conclusie komen”, liet de regisseur weten. Exciting!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Netflix

Laatste nieuws