Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes deelt romantisch kiekje met nieuwe lover

Oeh la la!

Jaimie Vaes liet onlangs doorschemeren dat ze weer gelukkig is in de liefde. En hoewel ze nog niet veel over haar nieuwe vlam kwijt wil, deelt ze wel een lief kiekje in haar Instagram Stories.

Nieuwe vriend

RTL Boulevard sprak eerder deze maand met Jaimie en vroeg haar naar haar liefdesleven. “Ben ik verliefd?”, voeg ze zich hardop af. “Nou ja, verliefd. Ik vind hem héél erg leuk", zei ze toen. Jaimie vertelde dat ze samen is met een van haar beste vrienden, namelijk Afshin Momadi. “Wij kennen elkaar heel lang. Ik denk al een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd.”

Schattig kiekje

De brunette liet weten dat ze zich op dit moment heel fijn bij hem voelt en happy is om hem bij haar te hebben. Dat bewijst de foto in haar Stories des te meer, want daarop is te zien hoe de twee lekker genieten op het strand in Ibiza. Jaimie houdt Afshins hand vast op het strandbedje. Cute!

Veelbewogen periode

Begin dit jaar kwam de relatie van Jaimie en Jorik tot een einde. Er verschenen camerabeelden waarop te zien was hoe Jorik het hoofd van Jaimie tussen een auto en de autodeur klemt. Kort daarna werd Jorik aangehouden en het OM verdacht hem van zware mishandeling. Jaimie verbrak de relatie en het onderzoek naar de zaak loopt nog steeds.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, brunopress