Jaimie Vaes zet haters op hun plek na berichten jegens zoontje Lío

'Die begrijpen nog niet helemaal dat in 2022 roze niet per se bij een meisje hoort.'

Jaimie Vaes kan na een roerige periode eindelijk weer een beetje genieten. Ze woont nu samen met zoontje Lío op het zonovergoten Ibiza. Jaimie vertelt in haar realityserie Jaimie: In The Vaes Lane dat veel mensen wat vinden van het uiterlijk van haar driejarige zoontje. Enne, dat tolereert de mom niet zomaar.

Kortzichtig

Tegenwoordig kiezen we niet zo specifiek meer blauw voor een jongetje en roze voor een meisje als het om kleding gaat. Alles kan, ook een jongetje in roze, zo vindt Jaimie. Maar ja, er zijn altijd mensen die daar toch wat van vinden. Dus maakt Jaimie korte metten met dat soort meningen, ze vindt het namelijk behoorlijk ‘short minded’.

In Jaimie: In The Vaes Lane zien we dat Jaimie samen met bestie Koen en Lío naar de kapper gaat. Lío’s lange haren zijn prachtig, maar zo nu en dan moeten de puntjes een beetje bijgeknipt worden. Daar vertelt ze dat ze heel vaak commentaar krijgt van mensen op de lange haren van het jongetje. Ook draagt hij wel eens roze kleding, die dan als ‘meisjesachtig’ worden bestempeld. Oh my...

Eigen stijl

Daarom zet ze die mensen even op hun plek. “Die begrijpen nog niet helemaal dat in 2022 roze niet per se bij een meisje hoort, maar ook toegepast kan worden bij een jongen. Die vallen mij lastig met opmerkingen over hoe ik Lío aankleed. Vooral heel erg dom”, legt ze uit. “Net als ik heeft Lío gewoon lekker zijn eigen stijltje. Als hij zichzelf aan kan kleden, dan hoor ik wel of hij het leuk vindt of niet.” You go, girl!

Verliefd

Jaimie pakt de draad langzaam weer op na een roerige periode. Onlangs liet Jaimie al doorschemeren dat het sinds de break-up met Lil Kleine inmiddels stukken beter met haar gaat. Enne, onlangs verklapte de brunette dat ze zelfs weer een beetje verliefd aan het worden is. “Ik had geen behoefte aan een relatie. Als je partner ook je beste vriend is dan voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem.”

Bron: Flair | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws