Jaimie Vaes weer verliefd: ‘Ik vind hem heel erg leuk’

Jaimie heeft een nieuwe vlam!

Lees ook

Jaimie Vaes pakt de draad langzaam weer op na een roerige periode. Onlangs liet Jaimie al doorschemeren dat het sinds de break-up met Lil Kleine inmiddels stukken beter met haar gaat. Enne, nu verklapt de brunette dat ze zelfs weer een beetje verliefd aan het worden is.

Weer verliefd

RTL Boulevard sprak dit weekend met Jaimie en vroeg haar naar haar liefdesleven. “Ben ik verliefd?”, vraagt ze zich hardop af. “Nou ja, verliefd. Ik vind hem héél erg leuk.”

Jaimie vertelt nu dat ze samen is met een van haar beste vrienden. “Wij kennen elkaar heel lang. Ik denk al een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd.”

Goed gevoel

Ondanks dat Jaimie eigenlijk nog geen behoefte had aan een nieuwe relatie, sloeg de vonk toch over. “Ik had geen behoefte aan een relatie. Als je partner ook je beste vriend is dan voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem.”

Of ze happy is met haar nieuwe vlam? “Hij is in heel veel fases van mijn leven erbij geweest, de leuke en de minder leuke dingen. En op dit moment voelt hij mij heel goed aan.” Good for you, Jaimie!

Lil Kleine

Begin dit jaar kwam de relatie van Jaimie en Jorik tot een einde. Er verschenen camerabeelden waarop te zien was hoe Jorik het hoofd van Jaimie tussen een auto en de autodeur klemt. Kort daarna werd Jorik aangehouden en het OM verdacht hem van zware mishandeling. Jaimie verbrak de relatie en het onderzoek naar de zaak loopt nog steeds.

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook