Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zijn Love Islands Merijn en deze oud-Islander aan het daten?

De twee hadden het afgelopen weekend wel héél gezellig.

Afgelopen zaterdag kwamen vele Love Island-deelnemers samen in Antwerpen om de finale van Love Island 2022 te kijken. En daar had Merijn het wel erg gezellig met oud-Islander Fabienne

Rumor has it

De oplettende reality tv-liefhebber had ‘m vast al voorbij zien komen: de story die Rumag-host Fawrynotsawry deelde op Instagram. Hierop zagen we Merijn en oud-Islander Fabienne uit seizoen 2 innig met elkaar verstrengeld – and not in the friendship kinda way. Dat riep toch wel de vraag op: bloeit er wat op tussen de twee? Grazia besloot het Merijn op de man af te vragen.

“Nee, er is niets gaande”, lacht de Brabander wanneer we met hem bellen. “Laat ik het zo zeggen: het was een supergezellige avond, maar het is niets serieus.”

Overigens had de Islander het niet alleen leuk met Fabienne, maar ook met de andere deelnemers van het afgelopen seizoen. “Het was zo gezellig met z'n allen! We waren gezellig cocktails aan het drinken. We vergaten bijna de finale. Toen we iemand hoorden roepen: 'Het is begonnen', klapten we, en daarna dronken we weer verder. Het was echt supergezellig.”

Contact met Raphaëlla

Merijn verliet de villa natuurlijk omdat hij en Raphaëlla als enige nog in een vriendschapskoppel zaten. Hoewel de twee best duidelijk waren dat er niet meer in zat dan vriendschap, waren mensen toch wel nieuwsgierig hoe het contact tussen hen nu is. “Op vriendschappelijk vlak spreken Raphi en ik elkaar zeker nog”, vertelt Merijn daarover. Maar fans met stille hoop moet hij helaas teleurstellen. “Het is echt niet meer dan vriendschap.”

Dat Merijn de liefde niet vond tijdens zijn avontuur op Gran Canaria betekent overigens niet dat hij de zoektocht heeft gestaakt, al zou hij het zelf niet zo noemen. “Het is voor mij geen zoektocht. Ik probeer de liefde niet te zoeken, ik probeer het alleen te vinden. Als het juiste moment daar is, kom ik vanzelf iemand tegen.”

Beeld: RTL, Videoland