Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Amandine en Jules: 'Er is gezoend in België'

De twee kijken of het nog iets kan worden!

Wie Love Island heeft gezien weet hoe het is afgelopen tussen Amandine en Jules. De twee hebben het avontuur niet samen kunnen afsluiten, maar eenmaal terug in België lijkt er alsnog iets op te bloeien tussen de twee. Sterker nog, in de auto bij Nick Eshuis verklappen ze dat ze gaan kijken of het nog iets kan worden tussen hen.

Recap

Even een kleine recap van het Love Island-avontuur van Jules en Amandine: Casa Amor gooide roet in het eten voor de lovebirds, want Jules besloot toen om Lisa mee terug te nemen. Na dat heavy moment besloot Amandine om vrijwillig naar huis te gaan, waarna Jules al gauw spijt kreeg en Amandine toch wel miste.

Tweede kans

Goed, beiden zijn inmiddels terug in België en dat ze elkaar nog graag zien, blijkt wel uit de TikTok's en kiekjes op Instagram. Amandine had al aangegeven dat de deur voor Jules nog op een kier stond en dat hij nog een kans kreeg. Maar heeft Jules die kans inmiddels gepakt? Het lijkt erop van wel, want de twee vertellen giechelend dat ze inmiddels alweer wat tijd hebben doorgebracht samen. Afgelopen nacht hebben ze zelfs samen geslapen en ook hebben ze weer gezoend.

Gevoelens

Presentator Nick vraagt vervolgens of ze denken dat het nog wat kan worden tussen hen. "Dat is wel de bedoeling", zegt Amandine, die Jules dus nog een kans wil geven. "Het is niet zo dat Lisa hem niet wilde en hij daarom weer terug ging naar mij."

Jules had wel degelijk spijt en dat is ook Amandine niet ontgaan. "Ik was erg emotioneel en ben gaan huilen en dacht echt wat is dit", vertelt Jules openhartig. Wanneer Nick hem vraagt of hij gevoelens heeft voor Amandine knikt hij met zekerheid 'ja'. "Ik heb gisteren gezegd dat ik voor haar wil gaan." Ahw!

Bron: YouTube | Beeld: Love Island, Instagram