Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Lili Reinhart schittert in nieuwe romantische comedy

Netflix komt weer met een parel van een film!

Netflix komt regelmatig met nieuwe films en series en daar zijn wij maar al te blij mee. Zo konden we geen genoeg krijgen van de mooie film Purple Hearts en het derde seizoen van de serie Manifest én wachten we met smart op een film die morgen uitkomt, namelijk Look Both Ways, met Lili Reinhart.

Romantische comedy

That's right: Netflix heeft weer een parel van een romantische comedy gemaakt. En de hoofdrol? Die is weggelegd voor Lili Reinhart (aka Betty in Riverdale). De film Look Both Ways gaat over Natalie, wiens leven na een avondje stappen (en steamy time met een vriend) uiteenspat in twee realiteiten: in de ene wordt ze zwanger en moet ze leren omgaan met het moederschap en in de andere verhuist ze naar LA om aan haar carrière te werken. Naast Lili speelt ook Danny Ramirez (Top Gun: Maverick) in de film. Oeh!

Hieronder kun je alvast de trailer bekijken. Vanaf morgen staat de film op Netflix!

Andere kijktip

Naast deze film kijken we ook uit naar de film Do Revenge, waar we eerder al over schreven. Hierin speelt tevens ook een Riverdale-ster de hoofdrol, namelijk Camila Mendes. In deze wraakkomedie gaan Maya en Camila samen op pad om wraak te nemen op hun pestkoppen. Maya speelt Eleanor en Camila speelt Drea. Ze besluiten een verbond te vormen en elkaars pestkoppen aan te pakken. Enne, de pestkoppen kunnen hun borst natmaken want het gaat er absoluut niet mild aan toe. De film komt op 16 september op Netflix.

Genoeg om naar uit te kijken dus!

Bron: Tagmag | Beeld: YouTube, Netflix