Heel het internet is in de ban van Netflix-film Purple Hearts en dit is waarom

De film staat al een paar dagen in de top 10 van Netflix.

Lees ook

Af en toe kunnen we het niet laten om een echte tranentrekker-film te bingen. Titanic: check, Hachi: check. Netflix heeft onlangs weer zo’n parel van een film toegevoegd aan hun aanbod, want heel het internet heeft het over de ó zo mooie film Purple Hearts.

Het verhaal

De film Purple Hearts staat pas een weekje op Netflix maar wist razendsnel in de top 10 van het aanbod te komen. De romantische film gaat over Cassie (gespeeld door Sofia Carson), een beginnende singer-songwriter, en Luke (gespeeld door Nicolas Galtzine), een marinier die binnenkort wordt uitgezonden.

Cassie droomt ervan om zangeres te worden, maar moet daarvoor eerst nog aan de bak bij haar verschillende baantjes. Ze komt op het idee om te trouwen met Luke. Niet uit liefde, maar vanwege de zorgverzekering die ze erbij krijgt. Luke gaat akkoord met het plan, omdat hij met het geld van het leger zijn voormalige dealer kan terug betalen. Het huwelijk van Cassie en Luke is dus op regeltjes gebaseerd en eigenlijk kunnen de twee elkaar niet uitstaan. Of bloeit er tussen alle schijn toch nog iets moois op tussen de twee?

Reacties

Het liefdesverhaal van Cassie en Luke blijkt uiteindelijk een emotionele rollercoaster te zijn waarbij weinig kijker het droog heeft weten te houden. Op Twitter raken kijkers dan ook niet uitgesproken over de film. “Purple Hearts is de BESTE film die ik in een tijdje heb gezien en een van de beste Netflix-originals, ik ben echt verliefd ❤️”, schrijft iemand. Ook gaan er al talloze memes rond over de film.

Sofia Carson heeft zelf ook gereageerd op haar rol. “Ik kan bijna niet onder woorden brengen wat deze film, wat Cassie, voor me betekend heeft”, schreef ze bij een post op Instagram. Wij weten in ieder geval welke film we vanavond gaan bingen!

Bron: Filmvandaag, Beautify | Beeld: Netflix, YouTube, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook