Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD’s Giovanna over haar tijd in de villa: ‘Niet makkelijk’

'Ik had nog nooit zo'n situatie meegemaakt', aldus de Braziliaanse.

Het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zat weer bomvol drama. Eén van de deelnemers die daar vaak verantwoordelijk voor was, is Giovanna. Sinds de beauty haar entree maakte in de villa, kon ze namelijk niks goed doen. In gesprek met RUMAG blikt ze terug op haar tijd in de villa.

Ayleen en Romée

Giovanna kwam in aflevering 4 uit de zee gelopen als de ex van zowel Harrie als Joao. Het weerzien met Harrie zorgde meteen voor de nodige drama, want terwijl hij nog op z'n strandbedje ligt gooit de Braziliaanse al een glas drinken in zijn gezicht. En dat bleek slechts het begin te zijn. Want sinds Giovanna haar eerste stappen in de villa zette, was het pas echt trouble in paradise. Bij binnenkomst kreeg ze namelijk meteen Ayleen en Romée op haar dak. De ladies waren woedend nadat ze hoorden van het voorval op het strand en zochten de confrontatie op met Giovanna. Ayleen gooide zelfs een drankje over haar heen als payback.

Later bleek dat de drie dames elkaar al kenden voor Ex on the Beach. "Van een paar shoots in Amsterdam en België", vertelt Giovanna aan Fawry not Sawry en René Watzema in de RUMAG Aftertalk. "Dus ik kende de meiden wel, had ze één keer gezien daarvoor. Maar niet dat ze mij persoonlijk kenden."

Zware tijd

Giovanna maakte niet per se een fijne start in de villa, en ook de tijd daarna was niet makkelijk. De beauty had namelijk een goede klik met Luca – die tegelijkertijd ook met Romée ging. Dit zorgde keer op keer voor confrontaties en gevechten met Ayleen en Romée. Hoe kijkt ze er nu zelf op terug? "Ik vond het wel vervelend, ik had nog nooit zo'n situatie meegemaakt", geeft ze toe. "Het was niet makkelijk, nee."

Hoewel ze een zware tijd heeft gehad in de villa, heeft ze dat nu achter zich kunnen laten. "Ja, nu wel." En hoe zit het met de online haat? "Haters heb ik niet zoveel gekregen als ik dacht", vertelt Giovanna. "Ik dacht ook: wat gaat er gebeuren daarna? Want ik heb ook een leven, een reputatie. Ik ben ook bezig met mijn bedrijf. Dus ik was wel een beetje bezorgd."

https://www.youtube.com/watch?v=3GpJeABQYLk&ab_channel=RUMAGTV

Nog een keer meedoen?

Hoewel er altijd negatieve reactie zullen blijven, krijgt Giovanna gelukkig ook veel positieve berichten. "Ik krijg ook heel veel liefde van mensen, want mensen zien dat ze me pesten en dat is totaal niet fijn." De Braziliaanse vat het gedrag van de andere castleden dan ook samen in drie woorden: "Pesten, haat, jaloezie."

Zou ze na deze ervaring nog eens meedoen aan Ex on the Beach? "Nee, maar wel aan een ander programma. Waar niet zoveel drama is, dat is niks voor mij." Zullen we Giovanna volgend jaar misschien terugzien in Love Island? "Misschien", zegt ze. Oeh!

Bron: RUMAG | Beeld: MTV