Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Lisa vertelt waar het mis ging tussen haar en Jules

'Ik hem heb genoeg tijd gegeven. Ik denk een beetje te veel tijd'

Jules leek stevig in zijn schoenen te staan toen hij na Casa Amor Lisa mee terugnam naar de Love Island-villa. Eenmaal terug in de villa bleek al snel dat de twijfels toe sloegen bij Jules. In gesprek met Grazia vertelt Lisa hoe het ineens mis ging tussen haar en de Islander.

Casa Amor

Toen de mannen naar Casa Amor gingen had niemand zien aankomen dat Jules Amandine zou vervangen door een andere dame. Toch was het Jules die als eerst aandacht zocht bij Lisa. "Jules zocht redelijk veel contact met mij, wat ik wel leuk vond", vertelt Lisa. "Ik ben mij toen op Jules gaan focussen en we hadden een enorm leuke tijd in Casa. Op innerlijk vlak kon het zeker goed gaan klikken", legt ze uit.

Lisa ging dus vol goede moed met Jules mee terug naar de villa, waar de sfeer al snel omsloeg. "In de villa is alles redelijk snel veranderd." Volgens Lisa had dat met het volgende te maken. "Ik en alle andere Islanders hadden redelijk snel door dat dat door de camera's kwam. In Casa Amor waren minder camera's en werd er veel minder gefilmd en was er een veel lossere sfeer."

Andere sfeer

En omdat de sfeer in de villa ineens anders was, ging er een knop om bij Jules en begon hij ineens te twijfelen aan alles. "Ik heb hem de tijd gegund zodat hij kon nadenken over Amandine en de situatie. Maar misschien hadden we toch die connectie moeten aangegaan. Na een paar dagen is het eigenlijk doodgebloed", legt Lisa uit.

In die dagen gebeurde er ook vrij weinig tussen de twee. "Het heeft vier of vijf dagen geduurd voordat we een gesprek hadden. Hij nam mij mee naar de villa om me beter te leren kennen, maar dat is er uiteindelijk niet van gekomen", zegt Lisa. "Ik hem heb genoeg tijd gegeven. Ik denk een beetje te veel tijd", besluit ze.

Confrontatie

Of Lisa denkt dat het wel iets tussen haar en Jules had kunnen worden als ze in Casa Amor waren gebleven? "Dat denk ik wel. Daar dacht hij ook veel minder aan Amandine. Die confrontatie om haar in de villa – ook nog eens alleen – terug te zien, was voor hem heel groot."

Ook Lisa baalde ervan dat Amandine uit zichzelf vertrok. "Ik vond het verschrikkelijk. Ik heb haar nog redelijk veel gesproken voordat ze wegging, want ik kon het niet hebben dat ze naar huis ging door Jules' keuze." Lisa vindt Amandine een topmeid en het was dan ook zeker niet haar bedoeling om Amandines plek in te nemen. "Amandine is een toppertje en dat heb ik haar ook gezegd. Ik vond het vreselijk dat ze naar huis wilde", aldus Lisa.

Beeld: Videoland, RTL