Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: de trailer van het derde deel van 365 Days

Waaah, spannend!

Niet heel lang geleden verscheen het tweede deel van 365 Days op Netflix, maar deze maand maakt de derde film al zijn opwachting op de streamingdienst. Om alvast in de mood te komen, heeft Netflix inmiddels de trailer van de film gedeeld. Enne, die is behoorlijk steamy.

Het verhaal

De film is gebaseerd op de gelijknamige boeken van de Poolse Blanka Lipinska. In de bizarre thriller wordt de ambitieuze zakenvrouw Laura Biel ontvoerd door maffiabaas Massimo Torricelli. De maffiabaas in kwestie is obsessed door de zakenvrouw en heeft maar één doel: zij moet verliefd op hem worden. En dat alles in maar liefst 365 dagen. De maffiabaas vertelt de zakenvrouw dat hij haar niet zal aanraken, behalve als ze dat zelf wil. De zakenvrouw doet er vervolgens alles aan om zelf de macht te krijgen, maar – je raadt het al – ze wordt langzaamaan toch verliefd op hem. De films zitten bomvol steamy scènes die geïnspireerd zijn op de film Fifty Shades of Grey.

Vervolg

De derde film in de reeks, The Next 365 Days, gaat verder waar de tweede film is geëindigd. Daarin zagen we namelijk dat maffiabaas Massimo een evil twin brother bleek te hebben. Aan het einde van de film werd niet alleen deze Adriano Torricelli, maar ook Massimo’s grote liefde Laura beschoten. Lange tijd was nog onduidelijk of de twee de schietpartij hebben overleefd, al lijkt de trailer ons daar antwoord op te geven. Kijk mee!

Releasedatum

Door deze spannende trailer kunnen wij niet wachten om de derde 365 Days-film te zien. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want The Next 365 Days is vanaf 19 augustus te zien op Netflix. Dat gaat een héél hete zomer worden! Exciting!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix, YouTube