Oeh: de eerste minuten van de derde 365 Days-film zijn nú al te zien

Massimo is terug...

Niet heel lang geleden verscheen het tweede deel van 365 Days op Netflix, maar volgende maand maakt de derde film al zijn opwachting op de streamingdienst. Om alvast in de mood te komen, trakteert hoofdpersonage Massimo aka acteur Michele Morrone zijn volgers alvast op de eerste vier (!) minuten van The Next 365 Days.

365 Days

365 Days is gebaseerd op de gelijknamige boeken van de Poolse Blanka Lipinska. In de bizarre thriller wordt de ambitieuze zakenvrouw Laura Biel ontvoerd door maffiabaas Massimo Torricelli. De maffiabaas in kwestie is obsessed door de zakenvrouw en heeft maar één doel: zij moet verliefd op hem worden. En dat alles in maar liefst 365 dagen. De maffiabaas vertelt de zakenvrouw dat hij haar niet zal aanraken, behalve als ze dat zelf wil. De zakenvrouw doet er vervolgens alles aan om zelf de macht te krijgen, maar – je raadt het al – ze wordt langzaamaan toch verliefd op hem. De films zitten bomvol steamy scènes die geïnspireerd zijn op de film Fifty Shades of Grey.

Verhaal gaat verder

De derde film in de reeks, The Next 365 Days, gaat verder waar de tweede film is geëindigd. Daarin zagen we namelijk dat maffiabaas Massimo een evil twin brother bleek te hebben. Aan het einde van de film werd niet alleen deze Adriano Torricelli, maar ook Massimo’s grote liefde Laura beschoten. Lange tijd was nog onduidelijk of de twee de schietpartij hebben overleefd, al lijken de eerste vier minuten van het derde deel daar antwoord op te geven…

Releasedatum

Door deze eerste vier minuten kunnen wij niet wachten om de derde 365 Days-film te zien. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want The Next 365 Days is vanaf 19 augustus te zien op Netflix. Dat gaat een héél hete zomer worden!

Bron: Instagram Michele Morrone, RTL Boulevard | Beeld: 365 Days

Laatste nieuws