Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Netflix deelt behind the scenes van You seizoen 4

Oeeeh!

De opnames voor het vierde seizoen van You zijn al sinds maart in volle gang en wij kunnen niet wachten om de nieuwe afleveringen te bingen. Netflix heeft inmiddels een kleine sneak peek gedeeld en laat ons meekijken achter de schermen van de opnames. Oeh!

Het verhaal

Aangezien het derde seizoen van You alweer een tijdje geleden op Netflix verscheen, is een korte terugblik wel gewenst. Aan het einde van het seizoen zien we dat Joe Goldberg zijn vrouw Love heeft vermoord en zijn zoontje Henry achter heeft gelaten om de liefde van zijn leven (de hoeveelste inmiddels?) te volgen naar Parijs. “Alles wat ik weet, mon amour, is dat ik de hele wereld af zal zoeken om jou te vinden. Ik zal jou vinden”, horen we Joe zeggen in de slotscène.

Regisseren

Maarre, volgens Penn Badgley, die de rol van Joe Goldberg vertolkt, gaat het vierde seizoen zich niet in Parijs afspelen. Voor het vierde deel van de serie reist de cast namelijk af naar Londen. De reden? Die is eigenlijk heel simpel. “Om eerlijk te zijn, omdat het goedkoper is”, wist Penn aan Entertainment Tonight te vertellen.

Penn speelt niet alleen in de serie, hij is ook achter de schermen bezig om de opnames zo goed mogelijk te laten verlopen. Onderstaande foto bewijst dat maar al te goed. "👀 iemand is YOU aan het regisseren…", schrijft Netflix bij een kiekje van de acteur.

Enne, we moeten toegeven: we weten nou niet of deze foto in London, of Parijs is gemaakt...

Veranderingen

Dat You zich niet in de romantische straten van Parijs maar in Londen zal afspelen, is niet de enige verandering die we kunnen verwachten. Zo vertelt Penn dat de serie een andere insteek zal krijgen. “De toon is vergelijkbaar, maar het verschuift in die zin dat er een ander format is”, aldus de acteur. “Het is bijna alsof we het genre een beetje verschuiven. En ik denk dat het werkt.” Wat dat precies voor de serie betekent, daar blijft Penn zoals het zijn rol betaamt nog mysterieus over. Hmm…

Wanneer het nieuwe seizoen op Netflix zal verschijnen is helaas nog niet bekend. Zodra de opnames zijn afgerond hopen we meer te weten. Vorige seizoenen verschenen steeds rond het najaar, dus laten we hopen dat dat deze keer weer het geval is!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix, Instagram