Penn Badgley licht tipje van de sluier op over You seizoen 4

Er staan ons wat verrassingen te wachten.

Lees ook

Momenteel zijn de opnames voor het vierde seizoen van You in volle gang. We zullen dus nog even moeten wachten voordat het vervolg van de spannende serie op Netflix staat, maar in de tussentijd licht acteur Penn Badgley alvast een tipje van de sluier op. Exciting!

Naar Parijs Londen

Aangezien het derde seizoen van You alweer een tijdje geleden op Netflix verscheen, is een korte terugblik wel gewenst. Aan het einde van het seizoen zien we dat Joe Goldberg zijn vrouw Love heeft vermoord en zijn zoontje Henry achter heeft gelaten om de liefde van zijn leven (de hoeveelste inmiddels?) te volgen naar Parijs. “Alles wat ik weet, mon amour, is dat ik de hele wereld af zal zoeken om jou te vinden. Ik zal jou vinden”, horen we Joe zeggen in de slotscène.

Maarre, volgens Penn Badgley, die de rol van Joe Goldberg vertolkt, gaat het vierde seizoen zich niet in Parijs afspelen. Voor het vierde deel van de serie reist de cast namelijk af naar Londen. De reden? Die is eigenlijk heel simpel. “Om eerlijk te zijn, omdat het goedkoper is”, weet Penn aan Entertainment Tonight te vertellen.

Veranderingen

Dat You zich niet in de romantische straten van Parijs maar in Londen zal afspelen, is niet de enige verandering die we kunnen verwachten. Zo vertelt Penn dat de serie een andere insteek zal krijgen. “De toon is vergelijkbaar, maar het verschuift in die zin dat er een ander format is”, aldus de acteur. “Het is bijna alsof we het genre een beetje verschuiven. En ik denk dat het werkt.” Wat dat precies voor de serie betekent, daar blijft Penn zoals het zijn rol betaamt nog mysterieus over. Hmm…

Nieuwe en bekende gezichten

Wie we in ieder geval terug gaan zien in het vierde seizoen van You, is Marienne (Tati Gabrielle), de vrouw naar wie Joe aan het einde van het derde deel op zoek gaat in Parijs. Maar, that’s not all. “Er zullen ook nog enkele bekende gezichten te zien zijn, ik denk dat ik dat wel mag vertellen”, verklapte Penn.

Daarnaast kunnen we ook rekenen op nieuwe gezichten. Eerder maakte Netflix al bekend dat Euphoria-ster Lukas Gage in het vierde seizoen van You te zien zal zijn als Adam, de jongste zoon van een Amerikaanse magnaat. De Amerikaanse ex-pat staat erom bekend dat hij niet voldoet aan de normen van zijn succesvolle, eerbiedwaardige familie. Naar de buitenwereld presenteert hij zich als een warme en grappige gastheer en vriend, maar ondertussen verbergt hij een schat van geheimen en problemen met zware zelfmedicatie. Daarnaast heeft hij de nodige issues met zijn rijke vriendin. Klinkt als een situatie waar Joe zich maar al te graag in mengt…

Bron: E! News | Beeld: You (Netflix)

Laatste nieuws

Zie ook