Dít is hoe Love Islands Lio er vroeger uitzag met bruin haar

Wat een verschil!

We hebben Lio niet lang gezien in Love Island, maar dat was ook helemaal niet nodig: de beauty heeft de liefde gevonden bij Marvin. Wij waren benieuwd hoe de knappe verschijning er vroeger uit zag en kwamen een kiekje tegen waarop de blondine nog bruin haar had!

Casa Amor

De 23-jarige Lio uit België kenden we al van seizoen 2 van Love Island. Zij was echter niet een van de originals, maar kwam destijds als bombshell Casa Amor binnen en richtte haar pijlen toen gelijk op Mert. Die koos echter voor Joan (met wie hij Love Island uiteindelijk wist te winnen), waardoor Lio huiswaarts keerde. De beauty valt op lieve, grappige, loyale mannen met bruin haar en bruine ogen. Dan heeft ze in Marvin een hele goeie te pakken!

Lio is een knappe verschijning en dus waren wij benieuwd hoe ze er vroeger uit zag. In deze foto uit 2014 zien we de 14-jarige Lio met lang bruin haar. Wat een verschil!

Marvin

In Love Island kwam Lio dus naar Casa Amor als bombshell. Marvin en zij zagen elkaar al vrij snel zitten in – al blijkt dat ze elkaar al kenden vóór Love Island uit een aantal reacties onder elkaars Instagram posts. Desondanks is hun connectie in de Love Island-villa alleen maar gegroeid en zijn ze zelfs al samen naar een festival geweest dit weekend, zo is te zien op Lio’s Instagram.

De twee leken er vrede mee te hebben dat zij naar huis werden gestuurd tijdens het vuurkorf-moment, want ze zien er hartstikke gelukkig uit. Helaas konden ze de winst niet pakken, maar het stel heeft gevonden waar ze voor kwamen. Happily ever after!

Bron: Facebook Lio Verborgh | Beeld: Videoland, RTL

Laatste nieuws