Nicola Coughlan over derde seizoen Bridgerton: ‘Kijkers zullen obsessed zijn’

We can't wait!

Hoewel geruchten al langer de ronde deden dat het derde seizoen van Bridgerton om het liefdesverhaal van Penelope Featherington en Colin Bridgerton draait, is het nu officieel! Zo bevestigt Bridgerton-actrice Nicola Coughlan dat het vervolg inderdaad over haar personage en dat van Luke Newton gaat.

Geheim

Veel fans van Bridgerton dachten dat het derde seizoen – net als in de boeken – om het liefdesverhaal van Benedict Bridgerton zou draaien, maar niets is minder waar. “Net als Lady Whistledown heb ik lang een best groot geheim moeten bewaren”, begint Nicola haar bericht op Instagram. “Maar ik kan nu eindelijk vertellen dat het derde seizoen om het verhaal van Colin en Penelope draait.” Ook deelt de actrice daarbij een prachtige foto van haar en acteur Luke Newton, die de rol van Colin voor zijn rekening neemt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

Meer details

Vlak voordat Nicola haar bericht op Instagram deelde, was tijdens het Bridgerton For You Consideration-panel in Hollywood bekendgemaakt dat Nicola de leading lady van seizoen drie is. “Ik denk dat kijkers echt geobsedeerd zullen zijn”, verklapte ze alvast over het vervolg. “Ik denk dat boekenfans ook blij zullen zijn.”

“Ik heb dit zo lang geheim moeten houden”, vervolgt de actrice in haar Stories. “Ik kan niet geloven dat het eindelijk bekend is. Ik hoop dat ik Bridgerton-fans trots ga maken. We hebben er veel zin in en kunnen niet wachten tot jullie ‘Polins’ verhaal kunnen zien.” Wij kunnen ook niet wachten!

Bron: Instagram Nicola Coughlan, Netflix Tudum | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws