Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: Brad Pitt zou weer aan het daten zijn

Is hij binnenkort weer van de markt?

Slecht nieuws voor iedereen die stiekeme hoop had: acteur Brad Pitt zou namelijk weer aan het daten zijn. Verschillende bronnen dichtbij de acteur hebben dat aan de Amerikaanse media verteld. Hij heeft het volgens hen gezellig, maar het daten heeft nog niet tot een serious relationship geleid.

Vechtscheiding

Brad was sinds 2006 samen met collega Angelina Jolie. In 2014 trouwden ze, maar in 2016 vroeg Angelina een scheiding aan. Sindsdien zijn ze in een vechtscheiding verwikkeld. Vooral het verdelen van de zorg voor hun kinderen levert problemen op. Brad en Angelina hebben zes kinderen: Maddox (20), Pax (18), Zahara (17), Shiloh (16) en tweeling Vivienne en Knox (14).

Geheimzinnig

Inmiddels lijkt het erop dat het geluk weer aan Brads kant staat. Toch laten de bronnen er niet te veel over los. "Brad houdt zijn liefdesleven voor zich, vooral als het niet serieus is. Maar als het serieus wordt, zullen de mensen om hem heen dat wel horen."

Druk bezig

Daarnaast vertellen de bronnen aan US Weekly en People Magazine dat Brad veel tijd doorbrengt met een kleine groep vrienden. Dat zijn allemaal mensen die hij al lang kent. Ook probeert hij zoveel mogelijk bij zijn kinderen te zijn en is hij druk met werk. Hij verscheen dit jaar al in twee films, The Lost City en Bullet Train. Wij zijn benieuwd wanneer we een update over de situatie krijgen!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress