Hilarisch: lookalike Brad Pitt wordt continu van datingapps afgegooid

De lookalike van de acteur wordt vaak voor een catfish aangezien.

Een lookalike zijn van Brad Pitt? Daar zou menig man geen problemen mee hebben. De 35-jarige Nathan Meads is gezegend met de lucky genes en lijkt als twee druppels water op de acteur. Maarre, dit werkt behoorlijk in z'n tegendeel als het gaat om het vinden van een leuke vriendin.

Lookalike

Als lookalike van Brad Pitt wordt Nathan al zo'n vijftien jaar lang aangesproken als Brad en verdient hij er sinds kort ook flink wat geld aan. Hij timmert aan de weg als Brad Pitt-imitator en kan zelfs exclusieve feestjes zonder toegangsticket bezoeken.

Ondanks dat Nathan weet dat hij als twee druppels water op de wereldberoemde acteur lijkt, blijft hij er behoorlijk nuchter onder. Het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn, want het werkt hem namelijk ook in zijn tegendeel als het gaat om zijn liefdesleven.

Datingapps

Net als veel andere singles probeert ook Nathan in coronatijd zijn ware liefde via een datingapp te vinden. Online daten is voor de lookalike echter niet zo gemakkelijk. Zo blijkt dat vrouwen hem zien als een catfish en wordt zijn profiel gerapporteerd als fake. Aan de andere kant zijn er ook nog vrouwen die hem stalken en helemaal geobsedeerd lijken door zijn opvallende voorkomen.

En tja, geef toe: Nathan lijkt écht als twee druppels water op Brad.

Dat Nathan een enorme lookalike van de acteur is, weet hij zelf ook. Op zijn eigen Instagram bootst hij regelmatig scènes uit films van Brad Pitt na. Wij vinden het stiekem best wel hilarisch.

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws