Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nostalgie! Dit is wanneer de reboot van Heartbreak High te zien is

Dit zou de Australische Euphoria zijn...

De deuren van Hartley High openen zich weer voor een reboot van de populaire dramaserie Heartbreak High. De remake van de Australische serie uit de jaren negentig zit vol drama, vriendschap en - natuurlijk - liefdesverdriet. We love! Netflix heeft de eerste beelden online gezet en deelt ook direct wanneer de serie te zien zal zijn.

Heartbreak High

De remake zal volgende maand al te zien zijn op Netflix. 14 september kunnen we genieten van acht afleveringen op de streamingdienst en zien we hoofdpersonage Amerie (Ayesha Madon) haar weg vinden op Hartley High in Sydney. De serie wordt vergeleken met Euphoria, dus dat zegt ons al genoeg!

Een onthulling op Hartley High zorgt ervoor dat Amerie plotseling wordt buitengesloten en veroorzaakt een breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. Met hulp van haar nieuwe vrienden Quinni en Darren doet Amerie er alles aan om haar reputatie herstellen, terwijl ze haar weg probeert te vinden in de wereld van liefde, sex en liefdesverdriet. Exciting! Hier zie je de trailer.

Old school

De millenials onder ons kunnen zich de old school Heartbreak High nog wel herinneren, maar voor Gen Z is dat net wat te lang geleden. Maarre, niet getreurd, de zeven seizoenen uit de jaren negentig zijn nog steeds op Netflix te zien! Daarin krijgen de leerlingen van Hartley High School een spoedcursus over het turbulente tienerleven. Bingen maar!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Heartbreak High, Netflix